gaslozewoningen

Kies voor groen, kies voor een gasloze woning

Warmtepompen

Warmtepompen zorgen ervoor dat uw woning is voorzien van warm water en verwarming. Dit doet het apparaat op een duurzame manier. De energie wordt namelijk voor een groot deel uit een van de volgende drie bronnen onttrokken: de lucht, de grond (grondwater) en de zon. Er zijn verschillende warmtepompen die op het moment op de markt zijn. Dit zijn de hybride warmtepomp, lucht- water warmtepomp, ventilatie warmtepomp en de grondgebonden warmtepomp. Wat kost een warmtepomp eigenlijk? De prijs van een warmtepomp hangt af van verschillende factoren . U kunt er al een krijgen vanaf 1900 euro en ze gaan tot wel 12.000 euro. U kunt vaak veel geld van de overheid krijgen bij de aanschaf van een warmtepomp!

Airconditioning

huizen wordt airconditioning geplaatst. Er is niks lekkerder dan op een warme zomerdag 's avonds heerlijk te kunnen slapen in een koele slaapkamer . Maar ook verwarmen: alle airconditioners zijn vandaag de dag ontworpen als een warmte pomp. Een groot deel van de energie halen zij uit de buitenlucht. Airco’s zijn er in verschillende soorten en u kunt meerdere buitenunits combineneren op een buiten unit. Airconditioning is niks anders dan het conditioneren van lucht of dit nou voor verwarmen of koelen is. De binnenunit zuigt de lucht uit de ruimte op en zuigt de lucht in feite door de wisselaar heen, waardoor deze opgewarmd of gekoeld wordt.

Isolatie

Bij ons werken we altijd samen met partners die u volledig kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke adviseur, zoals wij dat noemen. Een proffesionele adviseur wil zeggen: De adviseur verkoopt geen energiebesparende maatregelen, de adviseur is er voor uw persoonlijke plan dat past bij uw persoonlijke behoeften.

Zonne energie Nederland

Bij Gaslozewoningen.nl werken we samen met parnterbedrijven die u van volledig kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke adviseur, zoals wij dat noemen. Een onafhankelijke adviseur houdt in: De adviseur verkoopt geen energiebesparende maatregelen, de adviseur is er voor uw persoonlijke plan dat past bij uw woonwensen. Hoe werkt zonne energie? Onze mooie zon straalt een grote hoeveelheid energie en warmte richting de aarde. Deze stralingsenergie kan men gebruiken om zonne-energie op te wekken met zonnepanelen. De panelen kunt u ook gebruiken om warm water te maken. De straling die van de zon af komt is duurzaam en oneindig beschikbaar. Er komt bij het gebruik van zonne energie geen milieubelastende co2 vrij, hierom is zonne energie duurzaam.

Energieadvies

Bij gasloos wonen werken we samen met ervaren energie adviseurs die voor u een energieadvies kunnen maken voor een gasloos huis en jullie van A-tot-Z kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke energieadviseur zoals wij van gasloze woningen dat noemen. Een onafhankelijk energieadviseur betekent: de adviseur verkoopt geen groene maatregelen, de adviseur is er voor uw persoonlijke plan dat perfect past bij uw behoeften.